Anna Klaver | 2017 – 2018 | Sociaal Werk

O3

Mijn naam is Anna Klaver en ik heb in 2017 stagegelopen bij O3 Leeuwarden. Dit was in mijn tweede jaar van de opleiding Sociaal Werk aan ROC Friese Poort Wilaarderburen. Door één van mijn docenten ben ik destijds aangemoedigd om samen met twee vriendinnen hier mijn stage te volgen.

Tijdens mijn stage bij O3 Leeuwarden heb ik ontzettend veel leuke en leerzame projecten opgestart/ondersteund met mijn medestagiaires. Bij O3 kreeg je veel verantwoordelijkheden voor verschillende projecten maar ook de begeleiding en het vertrouwen die je nodig had om het goed te kunnen afronden.

Bij O3 heb ik onder andere geholpen met het organiseren van een kerstdiner voor 200 afnemers van de voedselbank maar ook een kerstviering georganiseerd voor tweedejaars studenten van Sociaal Werk. Daarnaast geholpen bij de week van de duurzaamheid, een speurtocht georganiseerd voor kinderen in de Blokhuispoort een geholpen met activiteiten te organiseren die te maken hadden met de culturele hoofdstad die dat jaar in Leeuwarden plaats vond. Naast de serieuze taken die we hadden hebben we ook genoeg lol gehad op locatie. Van elke pauze tosti’s eten tot pizza bestellen voor het hele team. Door alle hectiek en gezelligheid heen vergaten we soms hoeveel activiteiten en leuke dingen we als team al hadden neergezet met elkaar. Vandaar het idee vanuit mij om een foto muur te creëren die tot heden nog steeds goed gebruikt wordt.

Door veel geplaag en gepush vanuit zowel medestagiaires als stagebegeleider (bedankt Sara) heb ik naast het goed afronden van mijn stage er ook nog een relatie met Ronald aan over gehouden waar ik nog steeds heel erg blij mee ben. De quote ‘O3 is meer dan alleen een stage’ achtervolgd nog steeds 😉

Alles bij elkaar heb ik een hele leuke en leerzame tijd gehad bij O3 Leeuwarden.