Sylvana Groen| 2018 – 2019 | Marketing en Communicatie

O3

O3! Wat een geweldige tijd was dat. In mijn derde jaar van marketing en communicatie en evenementenorganisatie mocht ik hier stage lopen. 

Leeuwarden is in 2018 natuurlijk Culturele Hoofdstad van Europa geweest. Een jaar lang toffe projecten om Leeuwarden, maar ook Friesland op de kaart te zetten. En wij mochten daaraan meewerken. Hoe tof is dat?! Ja hier kon ik zeker mijn skills die ik afgelopen 3 jaar heb geleerd inzetten. Samen met andere stagiaires gingen we een spel ontwikkelen, ‘Ik hou van CH2018’ was de naam. Bijna iedereen kent Ik hou van Holland, dus het spelformat stond vast. En was het daar mee gedaan? Absoluut niet. Vragen bedenken, versiering regelen, attributen maken. En dat was nog lang niet alles. Ja dat was een heel karwei. Maar hoe leuk was het! Je leerde plannen, organiseren, samenwerken en ga zo maar door. Zoveel dingen die later zeker van pas komen. Op een gegeven moment was het spel klaar. Maar toen moest het nog gepresenteerd worden. Vooraf oefenen, oefenen en nog eens oefenen. Ook samen met team O3 zelf. Want hoeveel weten de andere wel? Oké, uiteindelijk waren we er klaar voor. Het moment suprême… We moesten het spel presenteren en spelen voor andere mensen. En wat had ik toch een zenuwen, want ja Sylvana had een grote mond en zei: “ik ga wel presenteren”. En ja hoor daar stond ik dan voor een grote groep onbekende mensen en ik moest de sfeer er in brengen. En wat ging het goed! Na de tijd waren we zo opgelucht en blij dat het zo succes was. Een groot applaus, bloemen in de handen. Dit is waar je het voor doet ging in m’n hoofd rond. En dat was nog maar één van de vele projecten waar ik aan heb mogen helpen. Van de Marketing en Communicatie voor de Star Awards van ROC Friese Poort tot het brainstormen voor het binnenstadsmanagement Leeuwarden. Niks was ons te gek. 

Daarom wil ik iedereen bedanken die ik door O3 heb leren kennen! Want wat heb ik veel geleerd. Op marketing, communicatie en evenementen gebied heb ik van alles geleerd. Maar ook op persoonlijk vlak. En daar ben ik heel dankbaar voor. 

Heel veel liefs,

Sylvana