Stages

O3

Projectmedewerker ( mbo )

Als projectmedewerker ben je actief betrokken bij de dagelijkse gang van zaken binnen O3 Leeuwarden. Je stemt taken en opdrachten af onder verantwoordelijkheid en begeleiding van de hbo assistent-projectleider van O3 Leeuwarden.

Tijdens je stage bij O3 Leeuwarden bedenk en organiseer je projecten en producties voor verschillende opdrachtgevers. Ook vertegenwoordig je bijeenkomsten en activiteiten, scholen, beurzen, etc. Je bent taakverantwoordelijk, houdt van een geintje en weet hoe je proactief met je team aan de slag gaat. Daarnaast denk en doe je tijdens je stage vooral actief mee in het oplossen van vraagstukken van verschillende opdrachtgevers, lever je inhoud voor de website en ontwikkel je communicatie middelen. Ook ondersteun je tijdens je stage de assistent-projectleider en geef je feedback over de uitvoer van de projecten. Je bent nieuwsgierig en kiest liever voor de ervaring dan voor perfectie. Jouw stage bij ons moet naast hard werken ook een plek zijn waar je plezier, fuck-ups ervaart en nieuwe talenten em successen ontdekt!

De werktijden van je stage zijn van maandag tot en met donderdag van 09.00 uur tot 17.00 uur. Wij zijn van de cultuur, Get the Job done! Soms werk je langer door en soms ben je eerder klaar.

Voor meer informatie over een stage bij O3 Leeuwarden kun je contact opnemen met 1 van onze projectleiders door een mail te sturen naar: info@o3leeuwarden.nl

Solliciteer direct Stel een vraag


Assistent Projectleider ( HBO – MASTER)

Als assistent projectleider ben jij het directe aanspreekpunt op de werkvloer. Je stuurt de projectmedewerkers aan en zorgt dat het team het beste uit zichzelf haalt. Daarnaast zorg jij ervoor dat het proces van A tot Z vooral leerzaam is en rijk aan fuck-ups en successen.

Jij ben enthousiast, gedreven, nieuwsgierig en positief ingesteld. Je bent nieuwsgierig naar het onbekende en niet bang om nieuwe dingen aan te pakken. Je houdt van het werken met mensen. Je bent een voorbeeld voor ze (practice what you preach) in je manier van werken en communiceren. Je kunt aanjagen en verbinden, maar ook loslaten waar nodig, om jouw team zelf keuzes te laten maken. Mbo studenten begeleiden in het leidinggeven en brainstorm methodes aanleren lijken jou uitdagend. Daarnaast ben je punctueel, heb en houdt je goed overzicht en leer je graag projectmatig en systematisch te werken Je vind het prima om het eerste half jaar op maandag, dinsdag, woensdag en donderdag volledige dagen te draaien en bent het type ‘get the job done’.Je bent de procesbewaker en contactpersoon voor de opdrachtgever dus een succesvol eindresultaat zijn jouw drijfveer. Je gaat in gesprek met opdrachtgevers en haalt daarbij mogelijk ook weer nieuwe opdrachten binnen, jij bent de speel van het geheel!

Je studeert aan NHLStenden en hbo-opleiding in een relevante richting waaronder Social Work, Marketing & Communicatie en/of Leisure Management.

Je begint van maandag tot donderdag om 09:00 uur en hebt de ambitie om samen met je team voor 17:00 uur alle to do’s van die dag af te hebben.

Voor meer informatie over deze betaalde stage bij O3 Leeuwarden voor minimaal 32 uur in de week kun je contact opnemen via onderstaande link of stuur een mail naar info@o3leeuwarden.nl

Solliciteer direct Stel een vraag