New member | Willem

O3

Al enkele weken loop ik stage bij O3 Leeuwarden, een leerbedrijf van NHLStenden en FIRDA waar leren en doen hand in hand gaan. Vanaf het allereerste moment ben ik betrokken geweest bij verschillende projecten. Deze projecten hebben een gemeenschappelijk doel: het creëren van betekenisvolle evenementen en initiatieven. Dit sluit aan bij de visie van O3 Leeuwarden en is een van de redenen waarom ik me hier op mijn plek voel.

Een van de projecten waaraan ik werk, is een Fairtrade initiatief. Binnenkort hebben we een actie gericht op het vergroten van bewustwording rondom Fairtrade en klimaatrechtvaardigheid is samenwerking met Fair-trade Nederland. Het doel is om mensen te informeren over het belang van eerlijke handel en de impact ervan op het klimaat.

Wat mijn tijd bij O3 Leeuwarden ook bijzonder maakt, is het team. Samen met studenten van verschillende opleidingen vormen we een groep waarin samenwerking en van elkaar leren centraal staat. De begeleiding van Sara, Sander & Maaike zorgt ervoor dat we elke dag met enthousiasme aan onze projecten werken.

Als student Leisure en Event management past deze stage perfect bij mij. De ruimte om zelf invulling te geven aan je stage, de diverse mogelijkheden om te werken aan je leerdoelen, maar ook gewoon de gezelligheid en humor, zorgt ervoor dat ik iedere dag met plezier naar O3 Leeuwarden ga.