New member | Celine

O3

Hoi!

Ik ben Celine Delfstra en ik ben inmiddels al 25 jaar. Op dit moment zit ik in het laatste jaar van mijn Assosiate Degree studie: Leisure & Eventmanagement op het NHLStenden. Vanaf de start van het nieuwe schooljaar ben ik aan het werk als stagiair projectmedewerker bij O3 Leeuwarden. Ik ben hier voor 10 weken, maar had graag langer willen blijven! Het is een super fijne stageplek waar ik met enthousiasme aan verschillende projecten werk.

Ik werk aan vier projecten, waarvan twee te maken hebben met het kennismaking met nieuwe partners. Het contact leggen met nieuwe samenwerkingspartners en het houden van brainstormsessies vind ik het aller leukste! En wat mooi dat we dat hier veel doen bij O3.

Naast dat ik aan projecten werk, kan ik ook aan mijn eigen leerdoelen werken. Hier is genoeg ruimte voor bij O3. Hier krijg ik de ruimte om mij op mijn eigen tempo te ontwikkelen als professional. Mijn doel is om af te studeren en daarna snel aan de slag te gaan in het werkveld: het opzetten van projecten en evenementen, eigenlijk wat O3 dus ook doet. Hier valt erg veel te leren en vooral veel doen!

Oh, op de foto hieronder zie het je uitzicht vanuit het raam bij O3 Leeuwarden, cool he?