Maaike van der Geest

O3

Heerlijke jongens, vrouw van Ruben, theatermaker, theaterliefhebber, theaterdocent, kunnen inspelen op allerlei ‘situaties’ op de vloer en hoog betrokken bij het proces van elke student als projectleider binnen ons bedrijf. Maaike van der Geest, moeder van twee jongens, vrouw van Ruben en trotse inwoner van het altijd mooie dorp Bears.

De combinatie van zoveel kunnen en mogen opzetten met jonge mensen is precies waarom Maaike al zo’n 5 jaar graag werkt als projectleider. Alles komt samen. We mogen ons eigen bedrijf runnen, zelf projecten opzetten en kiezen met altijd het proces en het leren als mens en professional op de voorgrond. 

Brede vorming van jonge mensen is waar ze zich hard voor maakt, waar ze in gelooft.  We hebben als projectleiders zoveel meer te doen dan examens aftekenen.  Hoe betrouwbaar ben je, hoe communiceer je, hoe bewust ben je van wat je non-verbale houding is? Succes ervaren door toffe projecten uit de grond te stampen en daarin ook ervaren waar je nog te leren hebt, is de sleutel van ons succes. 

Maaike heeft groene vingers. Binnenkort gaat ze samen met een paar studenten aan de slag met het maken van een moestuin op een klein buitenplaatsje op de 3e verdieping. Kom je eens kijken?