We zijn weer AAN!

O3

Met al ruim 3 weken op de teller is het frisse team begonnen aan een nieuwe reeks projecten en producties. We kennen elkaar wat beter, hebben helder wat de producties moeten zijn en houden ons vooral bezig met inzicht verkrijgen in de uitdagingen waar we voor staan. De eerste training Design Thinking door onze nieuwe ass. projectleider Sjoerd, student Social Work aan NHLStenden, heeft ons allemaal weer op het juiste spoort gezet. Weten volgens welke methode je vragen, problemen tot een antwoord of oplossing brengt is een voorwaarde om goed je draai te vinden in ons bedrijf.

Wie vormen het team?

Ons team begint schooljaar 2023/2024 divers-er dan ooit. Alex volgt de opleiding Commerciële Economie, Renee, Celine en Willem de AD van Leisure & eventmanagement aan NHLStenden, Hassan en Robin worden Marketing en Communicatie specialisten en Vera en Iris laten zich opleiden tot sociaal werker bij FIRDA. Een mooi team mensen met verschillende karakters, uitdagingen en dromen. Natuurlijk zijn Maaike, Sander en Sara er om de beloftes waar te maken en vooral ook om de boel op stelten te zetten.

Wat doen we?

De eerste producties gaan live binnenkort. Zo organiseren we op 12 oktober een ludieke actie op Wilaarderburen van FIRDA om aandacht te geven aan Positive Mental Health. Eind november organiseren we voor Fries Financieel Fundament (voorheen: Financieel Fit Fryslân) | Friese Preventieaanpak | 1Sociaaldomein.nl een event om het thema Armoede en de manier waarop we dat als overheid en andere netwerken kunnen verbeteren, onder de aandacht te brengen. Samen met de FMF – Friese Milieu Federatie – FMF vragen we aandacht voor lichtvervuiling en we verkennen de samenwerking met ondernemers als Loofy’s en Pottle.

Genoeg te leren, genoeg te ervaren!

Meer weten? Volg ons op instagram voor de meest actuele weetjes.