René Bahadoer | 2019 – 2020 | hbo communicatie

O3


O3 Leeuwarden, een erg fijne stageplek waar ik heel erg veel heb mogen leren en mijn
competenties heb mogen uitbreiden! Als HBO-stagiair bij O3 Leeuwarden kreeg ik de taak de verschillende projecten in goede banen te leiden door als assistent-projectleider op de voorgrond te staan. Dit deed ik door in gesprek te gaan met interne en externe partijen, evenementen organiseren, div. locatie bezoeken en verschillende analyses en onderzoeken te doen. Ook gaf O3 Leeuwarden mij de kans mijn competenties binnen; georganiseerd werken, leiderschap, sociale communicatie en presentatie te verbreden. Door O3 Leeuwarden weet ik dat ik het erg prettig vindt om met studenten aan de slag te gaan, de studenten helpen hun leerdoelen te behalen, te motiveren en een vraagbaak te zijn.

Geen dag is hetzelfde en dat maakt stage lopen bij O3 Leeuwarden erg leuk! De ene dag
begeleid je een evenement bij de EXPO, de andere dag sta je in de Neushoorn voor
basisschoolleerlingen. Ik raad iedereen aan om bij O3 Leeuwarden stage te lopen!
Je krijgt er goede begeleiding, je leerdoelen worden erg serieus genomen, je krijgt een
goede combinatie van praktijk en theorie, super leuke collega’s en één ding wat zeker is!!

EEN ERVARING DIE JE NOOIT VAN JE LEVEN MEER ZAL VERGETEN!