KOM JIJ NAAR DE REÜNIE?

O3

O3 Leeuwarden opende 15 jaar geleden voor het eerst haar deuren. Wat begon als een experiment op verschillende locaties in de stad waarin ondernemers, onderwijs en overheid studenten kennis lieten maken met het echte werkveld, groeide uit tot een bedrijf waar meer dan 600 mbo, hbo en master studenten impactvolle ervaringen mochten opdoen.

ROC Friese Poort, het Friesland College en NHL-Stenden gaven samen met vele opdrachtgevers uit onze regio al deze jaren vertrouwen en kansen om deze unieke plek, waar meer dan alleen professionaliteit centraal staat, uit te bouwen. Mogen ervaren dat je authentiek mag zijn in deze wereld en dat je eigen visie ontwikkelen op je toekomstige beroep belangrijk is naast projectmatig leren werken en je netwerk uitbreiden, blijkt goud. Opdrachtgevers wisten ons afgelopen jaren steeds meer te vinden en studenten kwamen steeds vaker met de vraag of ze hier stage mochten lopen. 

Samen geloven en bouwen aan de professionals van de toekomst betekent ruimte maken om te mogen oefenen in de echte wereld, te proberen en daarna je successen te vieren. Zo kregen vele opdrachtgevers de kracht van jonge mensen te zien en zijn we tot op de dag van vandaag TROTS dat wij samen met jou als betrokkene een tijdje mee mogen lopen in het leven van deze jonge mensen. 

Je begrijpt het vast, deze mijlpaal willen we niet ongemerkt voorbij laten gaan! Graag vieren wij dit samen met jou tijdens de O3 Leeuwarden Reünie! Jij bent van harte uitgenodigd om op vrijdag 9 juni vanaf 20:00 uur in Bajes Streedfood Club in de Blokhuispoort te Leeuwarden met ons te genieten van een drankje, dansje en hapje! Is het lekker weer dan zijn we ook buiten te vinden! Er is genoeg tijd om tussen het dansen door te kletsen met onze mensen en (oude) bekenden en oude fotos te bekijken. Natuurlijk laten we ook nieuwe herinneringen vastleggen die we een plek geven op onze bekende Wall of Fame. 

20.00 – 20:30 Inloop (3 gratis muntjes voor een drankje)

20.30 – 21:00 Opening

21.00 – 00:00 FEEST met DJ 

Door nu je ticket via onderstaande link te bestellen bevestig jij je komst:

https://eventix.shop/jrqdxnzr

Vragen? Neem contact op met Julie:

Tel: 06- 42863666

Mail: julie.o3leeuwarden@gmail.com

Tot de 9e van juni! 

Groetjes,

Sander, Maaike, Sigrid, Kim, Julie, Cicely, Mandy, Dahlia, Ayla en Sara